Προσωπικότητα – Θα περάσετε αρκετό χρόνο με τον φωτογράφο γάμου και μάλιστα πολύ προσωπικές σας στιγμές, που θα θέλετε να θυμάστε για πάντα. Επιλέξτε έναν φωτογράφο με τον οποίο αισθάνεστε άνετα και ο οποίος γνωρίζει πότε να εξαφανίζεται μέσα στο σκηνικό και πότε να οργανώνει τη λήψη του.

Επαγγελματισμός – Δεν θα θέλατε να ακούσετε ότι ο φωτογράφος που εμπιστευτήκατε το γάμος σας έχασε, κατά λάθος, τις φωτογραφίες σας. Επιλέξτε κάποιον του οποίου τον επαγγελματισμό έχετε διασταυρώσει.

Άρτια συλλογή εικόνων – Πολλοί φωτογράφοι σας δείχνουν τις καλύτερες εικόνες τους. Είναι φυσικό ένας φωτογράφος να έχει κάνει και καλές εικόνες... Ζητείστε να δείτε πλήρεις φωτογραφήσεις γάμων ώστε να δείτε το πόσο καλά διαχειρίζεται ο φωτογράφος ολόκληρο το μυστήριο και όχι αποσπασματικά μερικές καλές εικόνες.

Ποιότητα vs Ποσότητα – Πολλοί φωτογράφοι μυστηρίων προσπαθούν με την ποσότητα να καλύψουν την μέτρια, σε ποιότητα, δουλειά τους. Τι να κάνετε 2.000 μέτριες φωτογραφίες που δεν περιγράφουν αυτό που ζήσατε; Αναζητείστε την ποιότητα στο υλικό του φωτογράφου που θα επιλέξετε.

Κόστος – Ο γάμος σας είναι ένα μοναδικό γεγονός της ζωής σας. Οι φωτογραφίες είναι ίσως το σημαντικότερο ενθύμιο που θα μεταφέρει την εμπειρία εκείνων των μοναδικών στιγμών στην ιστορία. Μια σειρά ποιοτικών εικόνων δεν μπορεί να κοστολογηθεί, αφού θα σας προσφέρει στιγμές χαράς για πολλά – πολλά χρόνια. Μην αφήσετε το κόστος να κρίνει την επιλογή σας. Είναι ένα λάθος που πολλοί κάνουν, όμως είναι αργά όταν το μετανιώνουν...